Skip links

Over ons

Wie wij zijn

Gericht op de cliënten met een migratie-achtergrond

Empacare is een professionele organisatie voor kleinschalige geestelijke gezondheidzorg. Wij bieden cultuursensitieve ondersteuning en begeleiding, gericht op de cliënten met een migratie-achtergrond met psychische en psychosociale kwetsbaarheden. We bieden kwalitatieve zorg aan, die goed aansluit bij de behoefte van onze cliënten.

Empacare is bewust kleinschalig, zo kunnen wij dichtbij onze cliënten blijven en kwaliteit garanderen. Gelijkwaardigheid en veerkracht zijn de kernbegrippen voor onze aanpak. Wij streven naar een werkzame persoonlijke en professionele relatie, waarbij de cliënten zich in een betrouwbare en warme omgeving bevinden.

Ondersteuning

Wij ondersteunen onze cliënten in het benutten van hun mogelijkheden bij het maatschappelijk herstel.

Begeleiding

Wij begeleiden onze cliënten om zelfstandig hun leven vorm te geven

Samenwerken

Wij zoeken samenwerking om zorg op maat te realiseren.

Waar wij het voor doen.

Onze visie

Zelfstandigheid van de cliënt staat centraal in onze benadering. Onze visie is om de cliënt met de juiste begeleiding in staat te stellen om op eigen kracht zijn of haar kwetsbaarheden een plek te geven en deze om te zetten in maatschappelijke weerwaarde. De wensen en behoeften van de cliënt staan daarin centraal.

Onze missie

Bij Empacare zijn wij ervan overtuigd dat de cliënt kan leren een volwaardig leven te leiden, ook als hij of zij belemmerd wordt door psychische en psychosociale kwetsbaarheden. Wij willen dat onze cliënten zo veel mogelijk de regie over hun eigen leven kunnen blijven voeren en volwaardig moeten kunnen deelnemen aan het maatschappelijke leven. Onze missie is daarom het stimuleren van en vormgeven aan participatie in zorg en samenleving.

Laten wij de handen in een slaan. Om u of uw naaste te ondersteunen en begeleiden.

Neem contact met ons op